Termeni și Condiții

 1. Acordul asupra Termenilor și Condițiilor de utilizare
Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dvs., fie personal, fie în numele unei entități (“dvs.”) și Marathon EPR Group S.A. (“Companie”, “noi” sau “nostru”), cu privire la accesul dvs. la și utilizarea site-ului marathonepr.ro precum a oricărei alte forme media, canal media, site mobil sau aplicație mobilă, conectată în alt mod la acesta (spus în continuare, „Site-ul”). Sunteți de acord că, accesând Site-ul, ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați toți acești Termeni și Condiții de utilizare.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI VĂ ESTE INTERZIS EXPRES SĂ UTILIZAȚI SITE-UL ȘI TREBUIE SĂ ÎNCETAȚI UTILIZAREA LUI IMEDIAT.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt încorporate prin prezenta în mod expres prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a realiza unele modificări acestor Termeni și Condiții în orice moment și pentru orice motiv. Vă vom avertiza cu privire la orice modificare prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a Termenilor și Condițiilor. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și veți fi considerat că ați luat la cunoștință și că ați acceptat modificările oricăror Termeni și Condiții revizuite prin continuarea utilizării site-ului după data publicării acestor Termeni și Condiții revizuite.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală
Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitățile, software-ul, designul site-ului web, audio, video, textul, fotografiile și grafica de pe Site (colectiv, „Conținutul”) și mărcile comerciale, mărcile și siglele conținute în acesta („Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau ne sunt licențiate și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și diferitele alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală și concurența neloială din România. Cu excepția cazurilor prevăzute în mod expres în acești Termeni și condiții, nicio parte a site-ului și niciun conținut sau mărci nu pot fi copiate, reproduse, agregate, republicate, încărcate, postate, afișate public, codificate, traduse, transmise, distribuite, vândute, licențiate sau exploatate în orice alt mod pentru orice scop comercial oricum, fără permisiunea noastră expresă prealabilă în scris. Cu condiția ca sunteți eligibil să utilizați Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător numai pentru dvs. personal, utilizare necomercială.

 1. Utilizarea site-ului nostru web
Prin utilizarea Site-ului, declarați și garantați că: (1) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții; (2) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți sau, dacă sunteți minor, ați primit permisiunea părintească de a utiliza Site-ul; (3) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, script, sau altfel; (4) nu veți folosi Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și (5) utilizarea de către dvs. a Site-ului nu va încălca nicio lege și reglementare aplicabilă.

 1. Activități interzise
Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun demers comercial, cu excepția celor care sunt susținute și aprobate în mod specific de noi. În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:
 • Preluați sistematic date sau alt conținut de pe site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă din partea noastră.
 • Eluda, dezactiva sau interfera în alt mod cu caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui Conținut sau impun limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a Conținutului conținut în acesta.
 • Utilizați informațiile obținute de pe Site pentru a hărțui, a abuza sau a vătăma o altă persoană.
 • Utilizați necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau conduită greșită.
 • Utilizați Site-ul într-o manieră neconformă cu orice legi și reglementări aplicabile.
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv, fără limitare, formate de schimb de grafice clare (“gif-uri”), 1×1 pixeli, bug-uri web, cookie-uri, sau alte dispozitive similare (uneori denumite „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „pcm-uri”).
 • Interferați cu, perturbați sau creați o povară nejustificată asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.
 • Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în furnizarea oricăror părți a Site-ului.
 • Încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului menite să împiedice sau să restricționeze accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.
 • Copiați sau adaptați software-ul Site-ului, incluzând, dar fără a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.
 • Cu excepția cazurilor permise de legea aplicabilă, descifrați, decompilați, dezasamblați sau faceți inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau alcătuiește în orice fel o parte a Site-ului.
 • Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării standard a motorului de căutare sau a browserului de internet, utilizați, lansați, dezvoltați sau distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, fără limitare, orice spider, robot, cheat, scraper sau cititor offline care accesează Site-ul, sau folosirea sau lansarea oricărui script sau alt software neautorizat.
 • Utilizați Site-ul ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau utilizați în alt mod Site-ul și/sau Conținutul pentru orice efort generator de venituri sau întreprindere comercială.
 1. Confidențialitate
Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care folosim informațiile dumneavoastră personale. Prin prezenta confirmați că ați revizuit și ați înțeles Politica noastră de confidențialitate.

 1. Garanții
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul informativ de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu ar trebui să fie invocat sau utilizat ca bază pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse de informații primare, mai precise, complete sau mai actualizate. Sunteți de acord că utilizarea serviciilor noastre va fi pe unicul dvs. risc. Nu oferim garanții sau declarații cu privire la acuratețea sau deplinătatea serviciilor, conținutului și nu ne asumăm răspunderea sau responsabilitatea pentru orice erori, greșeli sau inexactități, daune de orice natură, rezultate din accesul dvs. și utilizarea serviciilor, orice acces neautorizat sau utilizare a serverelor noastre securizate, orice bug, virus, trojan horses sau care poate fi transmis către sau prin servicii de orice terț. Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina anumite secțiuni sau servicii menționate pe site pentru perioade nedeterminate de timp, modificările putând apare în orice moment, fără a fi înștiințați.

 1. Termeni și reziliere
Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare în timp ce utilizați Site-ul. Fără a limita nicio altă prevedere a acestor Termeni și Condiții, ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă și fără notificare sau răspundere, de a refuza accesul și utilizarea site-ului (inclusiv blocarea anumitor adrese IP), oricărei persoane din orice motiv sau fără niciun motiv, inclusiv, fără limitare: încălcarea oricărei declarații, garanții sau acorduri cuprinse în acești termeni și condiții sau a oricărei legi sau reglementări aplicabile.

 1. Modificări și întreruperi
Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina Conținutul sau Serviciile din când în când pentru a respecta noile legi sau reglementări sau pentru a actualiza anumite informații. Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a modifica sau întrerupe toate sau o parte a Serviciilor în cazul în care Marathon EPR Group s-ar închide sau dacă decidem să schimbăm oferta de afaceri a Marathon EPR Group. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a Serviciilor. Nu putem garanta că Serviciile vor fi disponibile în orice moment. Este posibil să întâmpinăm probleme hardware, software sau alte probleme sau să fie nevoie să efectuăm întreținere legate de Servicii, ceea ce duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Serviciile din când în când și ne vom strădui să vă anunțăm astfel de modificări. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, daune sau inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastră de a accesa sau de a utiliza Serviciile în timpul oricărei perioade de nefuncționare sau întrerupere a Serviciilor. Nimic din acești Termeni și Condiții de utilizare nu va fi interpretat prin faptul că ne obligă să menținem și să sprijinim Serviciile sau să furnizăm orice corecții, actualizări sau ediții în legătură cu acestea.

 1. Legea aplicabilă
Acești Termeni și Condiții de utilizare sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile române aplicabile acordurilor încheiate și care urmează să fie îndeplinite în întregime în România, fără a ține cont de principiile conflictului de legi.

 1. Contactați-ne
Pentru a rezolva o reclamație cu privire la Servicii sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea Serviciilor, vă rugăm să ne contactați la office@marathonepr.ro